Történet


Rendelőnk története 1983-ig nyúlik vissza, amikor felnőtt- és gyermekfogászati profillal indultunk el. Fogszabályozással egy évvel később kezdtünk foglalkozni.

A 80-as évek elején a fogszabályozási ismeretek elsajátítása volt a fő feladat hazai és nemzetközi kurzusokon. A 90-es évek elején az itt megszerzett ismeretek továbbadása is elkezdődött a fogszabályozás iránt érdeklődő szakembereknek ingyen és bérmentesen. A Bács-Kiskun megyei szakember-képzésben oroszlánrészt vállaltunk. Jelenleg is folyik rendelőnkben rezidens képzés.

Több külföldi tanulmányút és egyéb továbbképzés hatására próbáltuk kifejleszteni és alkalmazni azt a lehető legjobb módszert, amely a magyar lakosság arcnormájának a legmegfelelőbb, a legszélesebb körben gazdaságilag is finanszírozható és egyben színvonalas.

1999-től TB szerződéses járóbeteg fogorvosi szakellátásban területi ellátási kötelezettségünknek is eleget teszünk.

2000-ben nyitottuk meg fogtechnikai laboratóriumunkat a rendelő szomszédságában, s így, a közvetlen kapcsolat révén a fogszabályzó készítés jóval gyorsabbá, hatékonyabbá vált.

Úgy gondoljuk, hogy a fogszabályzás, fogorvoslás sokszor akkor igazán eredményes, ha logopédussal, szájsebésszel orr-fül-gégésszel, gyermekpszichiáterrel együttműködve gyógyítunk. Az utóbbi években ezirányú jó kapcsolataink kiépítésére büszkék vagyunk.

Itt az idő!